Dezert nebo BEZPEČNOST A KRIZOVÉ ŘÍZENÍ

26.09.2014 14:31

Dezert je jídlo podávané obvykle na zakončení menu. Nejčastěji ho představuje malá porce sladkého jídla, jeho charakter je však silně podmíněn
krajovými zvyklostmi. Je mnoho druhů dezertů, ale vždy by měly chuťově harmonizovat s ostatními chody.

Oušťáci dodávají: námi předkládaným dezertem je bezpečnost a krizové řízení. Po vydatném hlavním menu je nezbytné si odpočinout. A samozřejmě v klidu a v bezpečí. Daleko od všech krizových situací. Naší snahou je vytvořit prostředí, kde se dobře odpočívá.

Městská policie, krizové řízení a činnost jednotek sboru dobrovolných hasičů

  • Zaměříme se na předcházení trestné činnosti, na vandalismus a na negativní sociální jevy
  • Jsme připraveni důrazně řešit rušení nočního klidu
  • Nadále budeme realizovat program prevence kriminality a využívat romské asistenty
  • Jsme připraveni bezodkladně respektovat výsledek místního referenda k otázce hazardu
  • Zajistíme plnohodnotný rozvoj a obnovu techniky jednotek SDH
  • Podpoříme záměr rekonstrukce hasičské zbrojnice SDH Hylváty
  • Hodláme realizovat síť varovného a vyrozumívacího systému
  • Finanční spoluúčastí podpoříme realizaci protipovodňových opatření v Kerharticích