Studený předkrm tedy MĚSTEM ZŘÍZENÉ ORGANIZACE A SPOLEČNOSTI, SPRÁVA MAJETKU MĚSTA

26.09.2014 16:53

Předkrm je malá porce lehkého jídla, která se podává před samotnou konzumací hlavního jídla. Jeho účelem není zasytit, nýbrž povzbudit smysly a zejména vyvolat větší chuť. Tím zintenzivňuje zážitek z následně podávaného pokrmu. Předkrmy dělíme na studené a teplé. Studený předkrm následuje po aperitivu, tvoří ho často paštika, ryba nebo salát.

Oušťáci dodávají: místo paštiky, ryby nebo salátu nabízíme příspěvkové organizace, městské společnosti a správu majetku. Také Vás nechceme zasytit, ale pouze navnadit Vaši chuť. Ovšem na druhou stranu, zmiňované organizace mohou být těžkým a velkým soustem! Naštěstí už víme, jak
velkou porci zvládneme.

Příspěvkové organizace

  • Za povinnost považujeme finanční podporu umožňující rozvoj všech příspěvkových organizací města
  • Jsme připraveni přemístit DDM, Klubcentrum, Informační centrum a městskou galerii do prostoru nové Perly 01

Městské společnosti

  • Důslednou kontrolní činností chceme nadále zkvalitňovat služby společnosti TEPVOS s.r.o.
  • Zajistíme dostatečnou informovanost občanům a transparentní výdaje společnosti za poskytované služby
  • Vytvoříme podmínky pro naplnění Memoranda o rozvoji soustavy centralizovaného zdroje tepla
  • Umožníme rozvoj Kabelové televize Ústí nad Orlicí s.r.o. v návaznosti na nové technologické trendy

Správa majetku

  • Vyhodnotíme plnění nové smlouvy se společností Démos s.r.o. na správu bytového a nebytového fondu
  • Zachováme a podpoříme rozvoj organizační jednotky Správa lesů města Ústí nad Orlicí